0

Количка

Брой:0 Продукти:0

Количката е празна

0.00лв.
0.00лв.
лв.0.00

Аква пилинг 9 в 1

Дълбоко почистване

Най-новата терапия за прецизно почистване в дълбочина на кожата, Аква Пилинг 9 в 1, е най-доброто решение за твоето лице. Процедурата преминава в 9 етапа, с които се постига резултат за минути и твоята кожа е по-гладка и чиста от всякога!

Търсиш подмладяващ ефект? Или почистване, третиране на тъмни кръгове и торбички под очите, както и подобряване на структурата на кожата? Всичко това е вече възможно с почистването 9 в 1 от Vintage Dolls! 

Аква пилинг 9 в 1
Изглажда кожата
Почиства в дълбочина
Подмладява и освежава
Терапията с Аква Пилинг преминава в 9 етапа, които се грижат за перфектния краен резултат

1. Водна пилинг система 

Системата е иновативен начин за почистване, изглаждане и подмладяване на кожата. Комбинацията от вакуум и специално разработени серуми, които навлизат в дълбочина, правят третирането на кожата много по–ефективно – без зачервявания и период за възстановяване. Третира голям диапазон от козметични проблеми.

2. Диамантеното микродермабразио

Това е бърза, но силно ефективна, процедура, която се прилага за освежаване и почистване на кожата. С нея внимателно се отстранява най-горния слой от мъртви клетки и се изравнява повърхността на кожата, правейки я гладка и мека.

3.LED терапия

Терапията е съвременен метод за лечение на леки до средно-тежки форми на акне. Тя е безопасна и ефективна алтернатива за борба с акне дори през лятото. Чрез специален накрайник се излъчва светлина с определена дължина на вълната от видимия спектър и се стимулира силно свиване на пори в дълбочина.

4. Биолифтинг
Това е перфектна терапия за тъмни кръгове, торбички под очите, фини бръчици в околоочната зона и отпусната кожа на клепачите. С биолифтинг се третират успешно дори бръчки тип “пачи крак”. Биолифтингът създава резонанс, идентичен с този на човешкия организъм, което го прави перфектното решение за кожни проблеми.

5. Ултразвук
Ултразвукът генерира до 1,1Mhz вибрационни цикли за секунда. Подобрява микроциркулацията, засилва кръвообращението и успешно успокоява „червено лице“ и розацея. Използва се за по-добро проникване на активни съставки и серуми в кожата.

6. Кислородна мезотерапия
Терапията насища кожата до най-дълбоките слоеве с чист кислород. Служи като транспортно средство на активните съставки и подобрява обмяната на вещества. Има антиоксидантно действие и възстановява увредената кожа след агресивни процедури.

7. Дарсонвал
Прилага се за лечение на кожни болести, акне, гъбични и бактериални инфекции и бързо заздравяване на рани. Високата честота повишава активността на базалния слой на кожата и подобрява нейната структура. Има антибактериално действие, което се дължи на образуването на озон. Почиства порите и подобрява лимфния дренаж и циркулацията на кръв.

8. Ултразвукова Шпатула

Почистването на лице с ултразвук е деликатна процедура, която има дълбок и ефикасен почистващ ефект на порите. С нея деликатно се отделят мъртвите клетки, себума и чрез микро-вибрации се отстранява замърсяването от кожата.

9.Лимфен дренаж

Чрез лимфния дренаж се стимулира кръвопотока в проблемните зони и се подобрява общото състояние на кожата. Почиства тъканите в дълбочина и засилва лимфния поток. Това е процедура, която се използва за цяло тяло, но при лицето постига зашеметяващи резултати!

Аква пилинг 9 в 1

Локация

Работно време:

Пон-Нд 10:00 – 19:00ч.

Тагни ни и има шанс да видиш своята снимка или видео в профила ни @dolls_vintage

Контакти

Запишете се за нашият бюлетин

SPA FACE

Благодарение на най-бързия и безболезнен диоден лазер, можеш да се сбогуваш с нежеланото окосмяване – трайно и ефективно.

Прочетете повече »

Масаж на лице

Масажът на лице оказва многофункционално влияние върху състоянието и здравето на кожата. Той действа релаксиращо, стимулира циркулацията на кръвта, подпомага регулацията на мазните зони, подхранва и стяга кожата и намалява появата на фини бръчки.

Прочетете повече »

3D СКИНЧЕК

Трайно отстраняване на мастни клетки без увреждане на кожата, напълно безболезнено и ефективно. Най-доброто решение за твоето тяло.

Прочетете повече »

Go to Top