Project Description

3D, 6D, 15D Руски обем

Удължаване на мигли

3D или 6D мигли Russian Volume Lashes е най-новата технология за сгъстяване и удължаване на мигли. Сега към всеки твой косъм се вграждат по 3 или 6 допълнителни косъмчета, вместо един. Именно това различава процедурата от класическия метод “косъм по косъм”. Сега с Vintage Dolls можеш да имаш впечатляващ поглед с подчертани и изразени обемни мигли, които допълват твоята красота.

Удължаване и сгъстяване на мигли с 3D, 6D, 15D технология за впечатляващ обем!

Запазете своя час сега
Удължава
Сгъстява
Подчертава с обем

Процедурата за увеличаване на мигли е любима на всички наши клиентки. Тя обаче може да варира и броят мигли зависи изцяло от гъстотата на твоите собствени. Руският обем е ефектът от гъсти и плътни мигли, които най-вече имат обем. Ако желаеш обаче, може да бъде постигнато и котешко око, ветрило или друг по-натурален ефект.

Технологията 3D Volume Lashes или 6D Volume Lashes няма да увреди твоите естествени мигли, тъй като материалите, които се използват, са много щадящи и лепилото е с натурални съставки. Разбира се, има редица неща, които трябва да избягваш. Например поставянето на спирала, която не е специално предназначена за такъв тип мигли, или дърпането на косъмчета, което може да увреди корена на твоите естествени.

Най-важното, което трябва да знаеш за
процедурата:

  1. С тази процедура миглите ти ще изглеждат изключително естествени, пухкави и плътни. Работим с медицинско хипоалергично лепило и 100% естествени копринени косъмчета. Издръжливостта при всеки е индивидуална и зависи от структурата на твоите собствени мигли, както и от индивидуалната грижа за миглите след провеждане на процедурата. От голямо значение е и поддръжката на миглите, която се прави на 2 седмици.
  2. Миглопластиката преминава с внимателно и прецизно отношение на козметика, който следи всеки детайл и предварително ясно се съветва с теб и твоите желания за ефекта. Процедурата е напълно безболезнена и минава неусетно. След това обаче резултатът е впечатляващ поглед с гъсти и красиви мигли.
  3. Какво друго можеш да правиш, за да полагаш грижа за своите мигли след процедурата? Препоръчваме ти след процедурата и поддържащите такива, да не мокриш своите мигли 24 часа. Обръщай внимание и на продуктите за почистване на грим, които използваш. Избягвай всички мазни съставки и избирай само продукти на водна основа.

Плътни и красиви мигли всеки ден!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване

Вашето съобщение е изпратено успешно! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро
Имаше проблем при изпращане на съобщението. Моля опитайте отново.