Project Description

8D ENDO Roller

Представяме ви уникален метод, който позволява постигането на желан резултат, без хирургична намеса, приемане на всякакви медицински средства или тежки, изтощителни за тялото, тренировки.

Запазете своя час сега
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика на поверителност.
I Accept
Премахва целулит
Стяга и изглажда кожата
Намаля обиколката

8D ENDO Roller е терапия за изглаждане на целулит, основана на съвременна микровибрационна компресионна технология. Има невероятен ефект върху моделиране на тялото, отслабване и подобряване на цялостното кръвообращение. В апликаторите работят едновременно 50 въртящи се силиконови сфери, благодарение на които се активира микроциркулацията на кръвта в човешкото тяло. В резултат на това се подобрява клетъчното хранене в кожата и в мускулната тъкан.

Само след няколко процедури започва процесът за намаляне на обема на мастния слой. Силата на този апарат е в това, че има минимален брой противопоказания. А ефектът е впечатляващ.

Най-важното, което трябва да знаеш за
процедурата:

  1. Необходими са 10-12 процедури, на интервал 7-10 дни. Продължителността на една процедура е около 40-70 минути.
  2. Всеки медицински терапевт от Vintage Dolls е преминал специално обучение и знае тънкостите на 8D Roller ENDOSPHERES.
  3. Ефектът от процедурата ще се разгръща в продължение на месец, защото толкова време е необходимо за синтеза на нов колаген, стимулиран от силиконовите микросфери на ендосферата.

Направи запитване

Вашето съобщение е изпратено успешно! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро
Имаше проблем при изпращане на съобщението. Моля опитайте отново.