Project Description

Ботокс

 

Край на бръчките

В битката с времето, няма по-добър съюзник от ботокса, който да сложи край на бръчките!

Ботулиновият токсин (ботокс) е най-ефективният и бърз начин да се справиш с бръчките – фини, незабележими или пък дълбоки и видими. Той се превърна в най-добър приятел на “anti-age” програмата на всеки наш клиент. Стотици доволни дами и мъже се довериха на ботокса от Vintage Dolls!

 

Изглажда бръчките
Подмладява
Ефективно и бързо

Процедурата представлява инжектиране на ботулинов токсин и позволява временното парализиране на някои лицеви мускули. Това възпрепятства образуването на нови бръчки или задълбочаването на съществуващи такива. Заглаждането на бръчките пък става чрез релаксиране на съответните мускулни влакна. 

Милиони хора по света избират ботокса и неговия доказан резултат. Ботоксът се инжектира в повърхностния слой на кожата, а младежкия вид и гладка кожа са видими почти веднага! Релаксацията е все пак временна, но и почти 100% ефективна. 

Всичко, което трябва да знаеш за ботокса:

  1. Освен изглаждане на бръчките и подмладяване, ботоксът може да се използва и за прекомерено изпотяване по лицето, най-вече челото.
  2. Ботокс може да се инжектира в зоните между веждите, около очите, около устните или челото.
  3. Процедурата е безболезнена и се усеща само леко убождане.
  4. Провеждането на манипулацията трае около 10 минути, а ефектът може да се види няколко дни след това – между два и пет.
  5. Резултатът от ботокса може да продължи около шест месеца.
  6. След процедурата е важно да следваш препоръките на експертите от Vintage Dolls. Не се препоръчва извършването на масажи в зоната, както и трябва да се избягва навеждане и лягане до 4 часа след процедурата. 
  7. Парна баня, сауна или горещи душове не се препоръчват.
  8. Ден преди и след процедурата не се препоръчва употребата на алкохол.
  9. Ограничение за броя процедури няма, но не се препоръчва инжектиране на ботулиновият токсин на едно и също място повече от два пъти в година. Ако идваш за първи път при нас, трябва да уведомиш специалиста, ако имаш предишни такива манипулации. 

Изглади бръчките и върни младата и сияйна кожа на лицето си с ботокс от Vintage Dolls!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване

Вашето съобщение е изпратено успешно! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро
Имаше проблем при изпращане на съобщението. Моля опитайте отново.