Project Description

Филъри

с хиалуронова киселина

Vintage Dolls е сред пионерите по поставяне на филъри, на който се доверяват доволни клиенти ежедневно! Процедурата по поставяне на филъри е предпочитана от всички, които искат да нанесат дребни естетични корекции. Чрез инжектирането на хиалуронова киселина се постига уголемяване на устни, коригиране на нос или брадичка, изглаждане на бръчки и контуриране на лице.

Филърите се използват за различни козметични корекции и подобрения като те са безопасни и ефектът от тях е дълготраен. Прилагат се за зоните около и на устните, бръчки в областта на очите или челото, както и за запълване на леки неравенства по носа или брадичката.

По-плътни устни
Гладка кожа
Изгладени несъвършенства

Преди поставянето на филъри, д-р Мартин Желязков ще премине през процедурата с теб, обяснявайки ти спецификите й. Заедно ще определите и подходящото количество за ефекта, който искаш да постигнеш. Преди инжектирането на филъра се поставя упойка под формата на крем, която помага за безболезненото и неусетно преминаване на процедурата.

Обикновено тя трае около 10 до 30 минути в зависимост от зоната, която се третира. По време на тези минути не се усеща болка, евентуално пациентите могат да усетят убождане.

Прекрасният ефект от уголемени устни или изгладени бръчки може да бъде с различна продължителност, но разбира се, има някои съвети, които със сигурност трябва да следваш, ако искаш максимално да запазиш ефекта на филъра.

Няколко часа след процедурата не поставяй грим върху зоната, за да не се раздразни.

Препоръчваме ти и да увеличиш приема на вода не само за да запазиш ефекта, но и за да регулираш хидратацията на тялото си и евентуалните леки отоци.

Тези отоци са под формата на леки подутини в областта на третираната зона, но изчезват след няколко дни, когато можеш да видиш ясно перфектния резултат и да се насладиш на естетическите си подобрения! Довери се на Vintage Dolls за блестящи резултати след поставяне на филъри!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване

Вашето съобщение е изпратено успешно! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро
Имаше проблем при изпращане на съобщението. Моля опитайте отново.