Project Description

iBelle

единствният в България

Ефектите от иновативната технология на iBelle са много и повече от невероятни. Освен стягане на тялото и редуциране на целулита, ти можеш да се радваш и на оформяне и намаляване на обиколките – при това с трайни резултати! С iBelle са гарантирани безопасността и комфорта по време на процедурите.

Запазете своя час сега
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика на поверителност.
I Accept
Намалява целулита
Извежда токсините
Оформя тялото

Професионален апарат за кавитация и радиочестота. С помощта на iBelle, организмът добива нов навик да се самоподдържа в добра форма като принципът за постигане на максимални резултати е зона с големина А4 да бъде третирана минимум 30 минути.

На нашите пациенти препоръчваме пакет от 8-10 процедури – през 7 до 10 дни. Повечето наши клиенти казват, че виждат осезаема разлика след третата процедура. Ефектът от процедурата при всеки е строго индивидуален. А веднъж постигне ли се, той може да продължи около година и половина!

Съветваме те да поддържаш тези резултати с балансиран хранителен режим – избягвай пържените и мазни храни, наблегни на сезонни плодове и зеленчуци и се движи! Към редовното движение добавяме и 2 литра вода на ден – прекрасни резултати и удовлетворение от образа в огледалото!

Най-важното което трябва да знаеш за процедурата iBelle :

  1. В зависимост от твоите конкретните нужди, може да бъде създадена индивидуална програма, чрез задаване на необходимите параметри за сила и интензивност на прилагане за всяка отделна технология.
  2. Процедурите са подходящи след бременност и постигат впечатляващ резултат в борбата с връщането на добрата форма. Апаратът постига невероятен ефект върху кожата, дори в най-трудните за стягане зони. По време на процедурите усещането е напълно безболезнено, безопасно и дори протича по приятен начин.
  3. Имаме дългогодишен опит в комбинирането на апарати, които използват радиочестота с LPG програми, изготвяме индивидуални протоколи и постигаме дълготрайни резултати с всеки клиент!
  4. Процедурата за стягане на тяло и оформяне, iBelle, е подходяща за всички от 18 до 65-годишна възраст. Всяка терапия продължава от 30 до 120 минути в зависимост от зоната, която се третира.
iBelle

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване

Вашето съобщение е изпратено успешно! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро
Имаше проблем при изпращане на съобщението. Моля опитайте отново.