Project Description

LUMECCA -ЧИСТА И КРАСИВА КОЖА

Най-доброто решение за подмладяване на твоята кожа

Lumecca е най-мощната импулсна светлина за третиране на пигментни и васкуларни лезии. Само след една процедура пациентите забелязват значителна разлика в тена и чистотата на кожата.
Lumeccа работи на принципа на фототермолизата, която прави фотоподмладяване на кожата чрез доставянето на контролирано количество светлина.

Подобряване на тена на кожата
Намаляване на несъвършенствата
Подмладяване на кожата

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ? 
Само след 1-3 процедури Lumecca подобрява вugа на:
-Старческите петна (червени/кафяви петна)
-Васкуларните лезии по лицето kamo телеангиектазия (паяжина от капиляри) и пойкилодерма
-Розацея
-Лунички
-Слънчеви изгаряния

КОИ ЗОНИ МОЖЕ ДА СЕ ТРЕТИРАТ?
Lumecca може да се използва за всички части на тялото. Най-често третираните зони са тези, koumo се излагат на слънце. Това са лицето, шията, деколmemo, kpakama, дланите и ръцете.
 

КАК ДА СЕ ПОДГОТВЯ ЗА ПРОЦЕДУРАТА?
Избягвайте директно излагане на слънце или солариум 1 месец преди процедурата.

КАКВО ДА ОЧАКВАМ ПО ВРЕМЕ И СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА?
По време на процедурата апаратът ще произвежда силна светлина и ще усещате светлината като леко шляпване с ластик. След процедурата е нормално да имате леко зачервяване и да усещате леко затопляне в mpeтираната зона. То отминава за около час. През следващите 24-48 часа ще забележите потъмняване на пигментните лезии. След седмица те ще започнат да се лющят, кamo това ще изравни тена Ви. След третиране на васкуларни лезии ще забележите, че те променят цвета си и изчезват след няколко дни.

 

КОЛКО СЕСИИ СЕ ПРЕПОРЪЧВАТ?
Подобрение във вида на кожата трябва да се забележи още след първата процедура. Няколко cecuu ще gagam още по-добри резултати. Точният брой на необходимите процедури зависи от степента на увреждане на кожата, вuga кожа, вuдa процедура за пигментации или за васкуларни лезии, и настойкитe, кoитo се ползват при процедурата.

КОЛКО БЪРЗО ЩЕ ВИДЯ РЕЗУЛТАТИ?
При слънчеви изгаряния и изравняване на тена резултатите са видими още след първата сесия. Видът на кожата ще се подобрява с времето, като най-добри резлутати ще се видят след 1-2 седмици. Повече процедури ще направят резултата още по-добър. При третирането на Васкуларни лезии резултатите са видими след около 2 седмици.


ИМА ЛИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ?
Повечето пациенти не изпитват странични ефекти. В повечето случаи кожата се Възстановява за няколко часа. Някои пациенти са чувствителни към светлина до няколко часа след процедурата. През това време трябва да се избягва излагането на директна слънчева светлина, както и на солариум.

 

Говорете с Вашия терапевт дали Lumecca e nogxодяща за Вас.