Project Description

Мезотерапия

Коктейл за свежа кожа

Мезотерапията е метод за подмладяване и стягане на кожата на лицето чрез синергичната формула на продуктите, която придава еластичност и намалява клетъчната оксидация като неутрализира свободните радикали. Терапията преминава с инжектиране на витамини, екстракти и ензими, с които да подсигури изглаждане на бръчките и стягане на кожата на лицето. С любимата на всички наши клиенти, мезотерапия, и твоята кожа ще бъде гладка, нежна и еластична.

Подмладява
Изглажда
Стяга

Ефектите от мезотерапията са много и неслучайно това е сред топ естетичните процедури днес. Тя се използва за редуциране на фините бръчки и линии, изсветлява пигментните петна на кожата, възстановява и стяга кожата и се грижи за общия тонус и хидратация като я прави по-блестяща от всякога.

Причината мезотерапията да е толкова ефективна е, че тя протича в дълбочина на кожата и успява да се пребори с почти всеки недостатък на кожата. Тя е подходяща за всеки тип кожа и за всяка възраст в зависимост от нуждите от корекции и спецификите на пигмента на типа кожа. Най-често се третират зоните в областта на лицето, очите и шията.

Най-важното, което трябва да знаеш за
процедурата Мезотерапия:

  1. Мезотерапията е деликатна процедура и се извършва от д-р Мартин Желязков. Знаем, че твоето доверие към нас е водещо, затова можеш да се довериш на нас и хилядите ни доволни клиенти с невероятни резултати.
  2. Чрез подкожното инжектиране на коктейл от полезни за кожата хиалуронова киселина, минерали, витамини и други активни съставки, с мезотерапията се достига до дълбоко ниво и се третира до съвършенство новопоявилите се бръчки, тъмни кръгове, петна или дори торбички под очите. Кожата става видимо подмладена, свежа и възвръща своята бляскавост и еластичност.
  3. Процедурата преминава в следните няколко етапа – внимателно почистване на кожата, поставяне на обезболяващ и успокояващ крем и след това стартиране на същинската част. Тя представлява няколко деликатни пробождания с тънка игла на няколко милиметра в кожата (1-4). След това кожата отново се почиства и оставя да отпочине.
  4. Препоръчваме курс от 4-6 процедури, които да бъдат през период от 1 месец за постигане на най-желания ефект.

Подмладена и освежена кожа за зашеметяващ вид!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване

Вашето съобщение е изпратено успешно! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро
Имаше проблем при изпращане на съобщението. Моля опитайте отново.