Project Description

Микроблейдинг

косъм по косъм

Микроблейдингът е метод за полуперманентно рисуване на вежди по метода косъм по косъм. По време на процедурата в горните слоеве на кожата, и по-точно епидермиса и най-външния слой от дермата, се имплантира малко количество пигмент, който е изцяло от растителен произход и е хипоалергенен. Целта е изрисуваните косъмчета да се сливат с истинските
косъмчета на твоите вежди.

За перфектна форма, гъстота, извивка и цвят на твоите вежди.

Оформя и запълва
Прави веждите по-плътни
Извайва и подчертава

Микроблейдингът е подходящ при хора с неправилна форма на веждите, редки и тънки вежди или при частична или цялостна липса на окосмяване по медицински и други причини. Процедурата ще помогне за перфектен ефект – оформени и плътни вежди с красива извивка.

Всяка процедура при нас започва с детайлна консултация с козметика, който да вникне в твоите представи и желания. Така крайният резултат ще бъде точно такъв, какъвто трябва да е. Съобразен с твоите предпочитания. Затова и те съветваме да не спестяваш нищо по време на консултацията, а да дадеш ясни насоки за това как искаш да бъдат оформени твоите вежди.

Как протича процедурата по микроблейдинг?

 1. Микроблейдингът започва с ръчното оформяне на веждите.
 2. Следва измерване и поставяне на упойка.
 3. Процесът продължава с проникване в кожата с ръчен инструмент с микроблатки с игли.
 4. Микроблейдингът може да продължи и до 1-2 часа, но това е при старателно и внимателно отношение за спецификата на метода.
 5. Резултатът е видим веднага след приключване на процедурата и е с дълготраен ефект.

Може да се каже, че микроблейдингът е рисуване на полуперманентни вежди и да се сравни с татуиране на сгъстени такива. Това е изборът на много наши клиенти за перфектни вежди. Разликата на микроблейдинга с перманентния грим е в това, че при първата техника имаме проникване в епидермиса с иглички и това води до по-прецизни резултати.

Чести въпроси:

 1. Какъв е периодът между процедурите?
  Процедурата се извършва в два етапа и е необходимо да посетиш салона ни 30 дни след първата процедура. Тогава се прави задължителен ретуш и корекция, за да се затвърди първоначалния резултат.
 2. Колко продължава ефектът от микроблейдинга?
  Всеки клиент иска да знае колко ще може да се радва на красиви и плътни вежди, но при всеки е индивидуално и зависи от типа кожа и редица фактори.
 3. Какво влияе на процедурата?
  Практиката и знанията ни показват, че обикновено хората със суха кожа имат по-трайни резултати след микроблейдинга, а тези с мазна кожа имат по-кратки, но все пак впечатляващи. Препоръчваме и на всички клиенти да правят освежителна процедура веднъж годишно, за да се насладят за по-дълго на своите красиви и оформени вежди.

Веждите са рамката на лицето и заслужават специална грижа!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване