Project Description

Микропигментация

за вежди

Сред фаворитите на всички клиенти е микропигментацията за вежди. Това е иновативна технология, подобрение на перманентния грим, чрез която се постигат перфектни форми на веждите, плътност и красота. Процедурата покрива и стар перманентен грим.
Подходяща е за всеки тип кожа и вежди, но най-често се избира от хора с по-тънки вежди, редки или предразполагащи към трудно оформяне.

От VintageDolls ти предлагаме микропигментация за вежди, с която ще постигнеш перфектен резултат – плътни и оформени вежди, подчертани и привлекателни. Процедурата е безболезнена, а ефектът може да се задържи до година и половина след това!

Оформени вежди
Плътност
Дълготраен ефект

Процедурата по микропигментация преминава чрез имплантирането на пигмент в кожата с помощта на тънка игла. Това е напълно безопасно и съобразено с всички мерки за сигурност и дезинфекция, а за безболезненото протичане, ще имаш и повърхностна упойка, за да не усетиш нищо.

Иглата помага за вкарването на цвят между епидермиса и дермата. По този начин се рисуват косъмчета и се запълва със светлосянка, с което се постига естественият вид на веждите, които са по-плътни и добре оформени.

Най-важното, което трябва да знаеш за
процедурата Микропигментация

  1. Изключително важно за крайния резултат е по време на консултацията с нашия козметик да обясниш добре какво очакваш – каква плътност и каква форма спрямо симетриите на лицето. По този начин ще можем да постигнем точно този резултат, който ти искаш.
  2. Микропигментацията е иновативен подход, чрез който можеш да постигнеш ефекта на перманентния грим, но с повече грация и прецизност. При оптимални условия, ще можеш да се насладиш на перфектните вежди от година до година и половина след провеждане на процедурата!
  3. Не препоръчваме микропигментация да се извършва на хора с раздразнена или наранена кожа, с бактериални инфекции или при бременност или провеждане на химиотерапия. Бъди максимално честна със своя козметик, за да не се стигне до нежелан ефект след процедурата.
  4. След микропигментацията ти препоръчваме да третираш зоната с тампон, напоен с мицеларна вода на всеки час. Съветваме те и да избягваш употребата на грим или козметични продукти върху зоната, както и да не се прекалява с басейни и сауни или търкане на зоната, което да доведе до замърсяване.
  5. Не трябва да се излагаш обилно на слънце за определен период от време.

Перфектно оформени вежди за по-дълго време!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване