Project Description

НЕОПЕРАТИВНА БЛЕФАРОПЛАСТИКА

Plasma Shower Skin

Съвършено новата техника за повдигане на кожата на клепачите, изглаждане на бръчки, подпухнали “торбички” и хиперпигментация на кожата е вече тук! Неоперативната блaферопластика е неинвазивен лифтинг, който се базира плазма-технологията. Не се подлагаш на операция, възстановяването е бързо, а резултатите са видими още след първата манипулация! Чудесата вече са възможни – с Vintage Dolls!

По-здрава и гладка кожа
Неоперативна манипулация
100% домашно възстановяване

Plasma Shower Skin процедурата създава плазмен микроимпулс, който генерира малка електрическа дъга. Тя причинява сублимация на повърхностния слой на кожата, който се изпарява. По този начин, благодарение на фокусираната топлина, се предизвиква биостимулация на дермата. А резултатът е повече от впечатляващ! Новата кожа след възстановителните 10 дни е по-млада и видимо по-стегната. 

Плазмата се създава между заострения връх на устройството и кожата на пациента, без тя да бъде докосвана през повечето време. Възстановяването след процедурата е бързо и усещането е повърхностно, липсват кървене или синини. Въпреки че изглежда агресивна, самата манипулация е щадяща към кожата, а резултатите са видими още след първата процедура!

Всичко, което трябва да знаеш за неоперативната блефаропластика:

  1. Процедурата се извършва от д-р Мартин Желязков, специализиран професионалист.
  2. Тъй като това е неинвазивна намеса, при неоперативен лифтинг неприятно усещане почти няма.
  3. Не е необходим и болничен престой, можеш да се възстановиш у дома.
  4. Устройството е с естествен и постоянен заряд. Това позволява безопасното му използване – без странични ефекти, с трайни резултати.
  5. С неинвазивната блеферопластика можеш да се погрижиш за кожата на клепачите, която да бъде повдигната, за изглаждане на фини бръчки, както и хиперпигментация по кожата.
  6. Могат да се третират зоните около очите и устните или други зони от лицето при специфичните случаи.
  7. След процедурата на третираните участъци се появяват малки фини кафяви корички, които изчезват след 10тина дни. Избягвай допир с тях през това време!
  8. След възстановителния период кожата е подмладена, повдигната и ревитализиран.
  9. Апаратът, с който работим, е с широк спектър и е подходящ за всеки тип кожа и всяка възраст.
  10. Процедурата трае между 15 и 30 минути, а преди нея се поставя обезболяващ крем, който да направи терапията по-комфортна.

Не отлагай повече! Дай шанс на неинвазивната блефаропластика да изглади несъвършенствата на кожата и да върне блясъка, с който пленяваш!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване

Вашето съобщение е изпратено успешно! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро
Имаше проблем при изпращане на съобщението. Моля опитайте отново.