Project Description

Мануално
почистване на лице

Грижа за кожата

Не позволявай на ежедневното замърсяване да повлияе на блясъка на твоята кожа!

Когато става въпрос за грижа за твоята кожа, на първо място е нейното старателно и професионално почистване. Това осигурява отстраняване на замърсяването в дълбочина, заглаждане на кожния релеф, подобряване на еластичността и гладкостта на кожата, както и себумната секреция.
За сияйна и здрава кожа, довери се на прецизните ръце на специалистите от Vintage Dolls.

Бляскава кожа
Подмладяващ ефект
Тонус и здраве

Етапи на процедурата:

Процедурата за почистване на лице преминава в няколко стъпки, които помагат за прецизната грижа на твоята кожа. Гарантираме постигането на впечатляващи резултати на всеки клиент, защото вярваме, че за красотата няма нищо по-важно от здрава и добре почистена кожа. Ето и как преминава терапията:

  1. Първата стъпка е внимателното и деликатно почистване на лицето от грим с необходимите мляко и тоник за прецизно отстраняване на всички следи.
  2. Следва подготвящ пилинг за ръчна екстракция, който да предразположи кожата към процедурата, която предстои.
  3. Стъпка три е пускане на пара. Тя също подготвя кожата за мануалното почистване на лицето и кожата ти.
  4. Продължаваме с ръчната екстракция на комедони и нежното почистване с еднократни кърпи.
  5. Една от най-важните стъпки е тази с дарсонвала. Това е апарат, който стяга порите, повишава активността на базалния слой на кожата и подобрява нейната структура, забавяйки процеса на стареене.
  6. Продължаваме с поставянето на маска с цел свиване на порите, хидратация и матиране на кожата на лицето.
  7. Финалният щрих поставяме със специален крем за лице, с който кожата ти става по-гладка и нежна, без следи от зачервяване и дискомфорт.

Какво още трябва да знаеш?

Ежедневието, което повечето от нас имаме, неизбежно води до замърсяване на кожата и професионалният ни съвет е да се грижиш за нейното почистване поне веднъж месечно.

Процедурата е с продължителност около 40 минути, а след тях кожата ти отново диша, сияе и възвръща естествения си блясък.

Ефектът може да поддържаш с дневен крем и старателно почистване и тонизиране в домашни условия. И така до следващия месец! Очакваме те отново, за да се погрижим за теб и твоята кожа.

Освежената и чиста кожа е изключително важна!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване