Project Description

Мигли “косъм по косъм”

от копринен косъм

С помощта на метода “косъм по косъм” твоите мигли могат да изглеждат по-впечатляващо от всякога! Поставянето на мигли от естествен косъм за продължителен период от време е сред топ естетически процедури, на които се доверяват хиляди. За допълнително очарование при специален повод или част от ежедневната грижа за визията ти, с удължаването ще имаш перфектен и подчертан с обем поглед!

С “косъм по косъм” твоите мигли имат дълготраен обем и запленяващ вид.

Запазете своя час сега
Сгъстява
Удължава миглите
Придава обем

Миглите са изработени от коприна, което не дразни и не пречи на процеса по възстановяване на твоите естествени мигли. При правилно поставяне и редовна поддръжка, миглите могат да имат трайност между 2 и 3 седмици.

Допълнителните мигли се поставят косъм по косъм върху всеки твой от миглите, за да осигурят допълнителното изящество, към което се стремиш. Те изглеждат толкова естествено, че спокойно можеш да ги направиш и част от ежедневната си визия. Това удължаване и сгъстяване на обема се случва, благодарение на водоустойчив залепващ агент – лепило от естествени съставки, което не вреди по никакъв начин на естествените ти мигли.

Екстеншъните се прикрепят директно за миглите ти, а не за кожата. Лепилото не съдържа съставки, дразнещи очите и затова е сигурен и комфортен начин да се постигне дълготраен ефект. Лепилото е водоустойчиво и много издръжливо. С него спокойно може да се къпеш, плуваш, да ходиш на фитнес и дори на SPA процедури.

За да се задържи ефектът от процедурата максимално, препоръчваме ти да правиш редовна поддръжка. Първата трябва да е на втората седмица.

Важни препоръки:

Нашата цел е не просто да останеш доволна от процедурата, но и правилно да се грижиш за себе си след това, за да се задържи максимално ефектът и да бъдеш доволна. Ето защо е важно да следваш някои съвети.

  1. За да може залепващият агент да изсъхне качествено и здраво, ти препоръчваме миглите да не се мокрят или излагат на влага в първите 24 часа от поставянето им. След поддръжка важи същото.
  2. Внимавай и с продуктите, които използваш. При почистване избирай такива, които не са мазни, а на водна основа.
  3. Избягвай употребата на спирала!
  4. Избягвай търкането във възглавница или с ръце върху миглите, защото това може да доведе до преждевременно падане.

Избери “косъм по косъм” за максимално
естествен ефект!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване

Вашето съобщение е изпратено успешно! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро
Имаше проблем при изпращане на съобщението. Моля опитайте отново.