Project Description

РИСЪРФИСИНГ

Фракционен радиочестотен лифтинг

Неизвазивен лифтинг метод за стягане, повдигане и оформяне на лицето и тялото. Радиочестотната технология достига до дълбоките колагенови слоеве на кожата. Топлината помага за премоделирането на съществуващия колаген и за производството на нов, което подобрява гладкостта и текстурата на повърхността на кожата.

Запазете своя час сега
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика на поверителност.
I Accept
Стяга кожата
Производство на колаген
Оформя лицето

При фракционната радиочестота RF се извършвва движение на потоци от положително и отрицателно заредени йони, което подпомага формирането на електромагнитно поле дълбоко в подкожните слоеве. В резултат се предизвиква резонанс в човешките клетки и с помощта на високочестотната енергия се постига ефект на ускоряване на метаболизма и подсилване на процесите на регенерация на колагеновата клетка.

Процедурата представлява проникване на слаб електрически ток, създаващ електрическо поле, което осигурява висок радиочестотен импулс в зоната, която се третира. Чрез този метод се предизвиква процес в организма, който подпомага производството на еластин и колагенови влакна, много важни компоненти за здрава и стегната кожа. Фракционната радиочестотна енергия се доставя дълбоко под слоевете на кожата и се разнася на подкожно ниво. Така се достига много по-силно затопляне в областта на тъканка, което подсилва производството на колагенови влакна.

Защо да изберем Рисърфисинг?

  1. Стяга кожата и я прави по-еластична
  2. Подобрява текстурата и изглажда кожата
  3. Извайва контурите по челюстта и брадичката
  4. Заличава бръчките и изглажда фините линии
  5. Прибира увисналата кожа по лицето и тялото
  6. Премахва белези от акне
  7. Премахва стрии
  8. Регинерира кожата
  9. Премахва белези от изгаряния и пигментни петна
Рисърфисинг

Алтернативата на пластичната хирургия е тук!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване

Вашето съобщение е изпратено успешно! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро
Имаше проблем при изпращане на съобщението. Моля опитайте отново.