Project Description

Терапия против акне

с растителни стволови клетки

AC STEM CELL GOLD AMPULE са ампули, съдържащи разнообразни растителни стволови клетки, които дават превъзходен хидратиращ ефект. Екстрактът от Centella Asiatica е тайното оръжие, с което лесно се успокоява акнето. В ампулите има още 99,9% чист златен прах, който осигурява блестящ ефект чрез изчистване и изглаждане на кожата, което води до нейния съвършен блясък и перфектен вид.

С терапията против акне от Vintage Dolls ще сложиш край на досадното акне!

Успокоява кожата
Намалява акнето
Хидратира

Процедурата против акне и раздразнена кожа препоръчваме да се прави между 4 и 5 пъти на редовни интервали през 1-2 седмици. За намаляване на акнето и видими резултати трябва сериозно отношение и стриктност към честотата и провеждането на терапията. Съветваме те това да се случва с изработена специално от нас програма, която да доведе до така желаните резултати.

Акнето е един от най-често срещаните естетични проблеми, които дразнят кожата на близо 85% от хората. Това води до ниско самочувствие и дискомфорт, както и здравословно неразположение и понякога дори медицински проблеми. Именно затова можеш и ти да се погрижиш за несъвършенствата на своята кожа като се довериш на терапията с растителни стволови клетки против акне и раздразнена кожа.

Защо за избереш терапия с растителни стволови клетки?

  1. Благодарение на активните съставки в ампулите, които използваме за терапията, кожата се успокоява и не само изчиства проблемните зони, но и помага за предотвратяване от появата нови комедони. Продуктът има огромно въздействие и върху стимулирането на колагеновия процес и еластичността, както и върху възстановяването и регенерирането на клетки.
  2. Формулата на ампулите от терапията е благоприятна и за еластичността на кожата и изглажднето на фини бръчки. Продуктът прониква лесно в дълбочина на кожата и предизвиква впечатляващи ефекти още след първото нанасяне. След терапията ще се чувстваш прекрасно и сиянието на кожата ти няма да остане незабележимо.
  3. Нашите клиенти се доверяват на изпробвания метод за намаляване на акнето чрез успешната терапия от нашите професионалисти. За гладка и нежна кожа, върната към нейния естествен блясък, пробвай терапия против акне от Vintage Dolls.

Погрижи се за своята кожа със силата на природата!

Услуга Цена Минути
1 процедура 300 лв. 70 минути
2 процедури 500 лв. 140 минути
3 процедури 600 лв. 210 минути
4 процедури 700 лв. 280 минути
10 процедури 1300лв. 700 минути
Запази своя час
Купи сега

Направи запитване

Вашето съобщение е изпратено успешно! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро
Имаше проблем при изпращане на съобщението. Моля опитайте отново.