Project Description

Venus Legacy – Лице

с технологията на Venus Concept

Venus Legacy™ е революционно решение в естетичната медицинска индустрия, с което лицето ти отново ще сияе. Това е първият и единствен апарат, който използва 4D™ технология за стягане и изглаждане на кожата на лицето и шията. Лифтингът достига нови измерения, а твоята кожа е по-стегната от всякога – с трайни и видими резултати от Venus Legacy™.

Довери се на комфорта и безопасността по време на процедурите. Довери се на Vintage Dolls.

Запазете своя час сега
Стяга лицето и шията
Подобрява състоянието на кожата
Изглажда фините линии и бръчки

Уникалността на Venus Legacy™ за лице е в комбинацията от 4 технологии, които работят едновременно за постигане на максимална ефективност и трайни резултати по отношение на подобряване състоянието на кожата, лифтинг, висока степен на безопасност и комфорт.

Veus Legacy™ стяга и витализира кожата на лицето, шията и деколтето, докато ти се наслаждаваш на най-търсената естетическа процедура за лице.

Препоръчва се пакет от 8-10, които се извършват между 7 и 10 дена. Клетките в организма се обновяват на всеки 21-28 дни в зависимост от метаболизма. Затова ако в рамките на този период се правят повтарящи се действия, те ще бъдат запомнени от клетките и ще бъдат изпълнявани от тях и след това. Така мастните клетки в тялото свикват да бъдат дренирани и свивани, а мастните киселини от тях – източвани. С помощта на Venus Legacy™, организмът добива нов навик да се самоподдържа в добра форма.

Гарантираме ти видими резултати след третата процедура. А веднъж постигнат, ефектът от терапията продължава до 6 месеца, въпреки че при всеки е строго индивидуално!

Естетичен център Vintage Dolls има дългогодишен опит в комбинирането на апарати, използващи радиочестота с LPG програми и чрез индивидуално подготвени програми, включващи терапии с двата апарата, постигаме перфектни и дълготрайни резултати.

Най-важното, което трябва да знаеш за
процедурата:

  1. Подходящата възраст за процедурите Venus Legacy™ е между 18 години и 65 години, като първо се направи консултация със специалист.
  2. В замисимост от зоната и нуждата на всеки клиент, продължителността на процедурата може да варира между 30 до 120 минути.
  3. За да има максимален и дълготраен ефект, препоръчителният брой процедури е мужду 8 и 10, според всеки индивидуален случай.
Venus Legacy - Лице

Технологии на Venus Legacy™:

  1. Мултиполярната радиочестота (RF) на Venus Legacy™ е уникална с това, че прониква равномерно и концентрирано върху цялата третирана зона. Тя загрява тъканта бързо, безболезнено и плътно в дълбочина до 3,5 см, достатъчна да обхване подкожието и мастните натрупвания. Стимулира се процесът на колагенеза – производство на колаген и еластин, а фибробластите се стягат.
  2. Технологията на пулсиращите магнитни полета (PEMF) стимулира по-доброто кръвоснабдяване на избраната от вас зона и производството на нови кръвоносни съдове там. Така се подобрява захранването на клетките и обогатяването им с хранителни вещества и кислород. Засилва се регенерирането на кожата в зоната и се подобрява нейният релеф.
  3. VariPulse™ (VP) позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението. Обемът на мастните клетки се намалява и те се наместват правилно.
  4. RealTime Thermal Feedback помага за следенето на температурата на третираната зона в реално време. Вграденият термометър дава възможност за постоянен контакт и анализ, а това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина.

Наслади се на блясъка на своята кожа с Venus Legacy™!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване

Вашето съобщение е изпратено успешно! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро
Имаше проблем при изпращане на съобщението. Моля опитайте отново.