Общи условия за ползване на сайта vintagedolls.bg
Настоящите Общи условия уреждат взаимоотношенията между „ Ви ГОЛД 2018 ” ООД (наричан по-долу vintagedolls.bg) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн vintagedolls.bg (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на vintagedolls.bg (с изключение на линка към настоящите Общи условия), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези Общи условия.

Важно: Условия при закупен ВАУЧЕР за процедури:

– При закъснение с повече от 15 мин. за записан час, ВАУЧЕРЪТ се счита за използван.
– Mоже да откажете час не по – късно от 24 часа преди записания час. В противен случай ваучерът се счита за използван.
– При закупен ваучер имате право на 1 презаписване на часа .

Условия за месечен абонамент:

– Сумата за заплатен пакет не се възстановява незаивисимо от количеството на използваните процедури;
– Процедурите са неограничени, но се изпълняват под специална препоръка и проследяемост от терапевт, с цел максимален ефект от тях;
– Процедурите не се заменят с други, невлизащи в промоцията;
– В абонамента влизат само посочените процедури;
– Часовете са ограничени, може да се наложи някои да бъдат извършвани в някой от другите ни центрове;
– Часове отложени по-скоро от 24 часа не гарантират презаписване в близките дни, поради натовареността на графиците;
– При повече от 15 мин закъснение часът се счита за невалиден;
– Предварителната консултация и направата на план на извършване на процедурите са задължителни;
– Някои от процедурите се правят всеки месец за максимален ефект;
– Часове може да запазите след предплащане на ваучерите и представяне на уникален код в горен десен ъгъл;- Процедурите се извършват само с предварително записан час;
– Абонаментът е валиден само за 1 месец от закупуването му;
– Абонаментът е едноименен и не се преотстъпва на друг;
– Броят на месечните абонаменти е ограничен.

Условия за карта ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ, Вижте т.10

1. ДАННИ ЗА ТЪРГОВЕЦА

1.1 Информация съгласно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите

Наименование на Доставчика: „Ви ГОЛД 2018” ООД

ЕИК (БУЛСТАТ): BG205418337

Седалище и адрес на управление:
БЪЛГАРИЯ
област Сливен, община Нова Загора
гр. Нова Загора 8900
ул.” Патриарх Евтимий” No 57
Бинка Димитрова
Данни за кореспонденция: 0897909041

1.2. Надзорни органи

Комисия за защита на личните данни (КЗЛД)

Адрес: 1592 София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2,
тел.: 02 / 915 35 18
факс: 02 / 915 35 25
e-mail: kzld@cpdp.bg
уеб-сайт: www.cpdp.bg

Комисия за защита на потребителите (КЗП)

Адрес: 1000 София, пл.”Славейков” №4А,
тел.: 02 / 980 25 24
факс: 02 / 988 42 18
гореща линия: 0700 111 22
уеб-сайт: www.kzp.bg

1.3. Линк към ОРС

Онлайн платформата за решаване на потребителски спорове (ОРС) на Европейската комисия (ЕК) е
достъпна през следния линк: https://webgate.ec.europa.eu/odr/

2. РЕГИСТРАЦИЯ

За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в vintagedolls.bg стоки, е необходимо да се регистрирате (или да ги извършите като „Гост“). При
регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашите име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. С отбелязване в полето “Съгласен съм с “Общите условия””, клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите “Общи условия” и ги приема.

3. ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни, които vintagedolls.bg получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. vintagedolls.bg гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време. Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на vintagedolls.bg, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя. Пълна информация за събирането, обработката и използването на личните данни е публикувана в страницата ни Политика за поверителност на данните.

4. ПОРЪЧКА

4.1. Приемане на поръчки

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон, ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

4.2. Сума за плащане

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Сумата за Доставка се определя според актуалните тарифи на куриерската фирма. Доставката се заплаща отделно на куриера и не е включвена в крайната цена на поръчания продукт.

4.3. Проблеми при изпълнение на поръчката

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
– Една или всички от поръчаните стоки/услуги не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
– Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.
– Липса на телефон за контакт с потребителя.
При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

5. НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

5.1. Плащане при доставка (наложен платеж)

Дължимата сума се заплаща в брой директно на куриера в момента на получаване на стоката. В повечето офиси на Еконт плащането може да бъде осъществено и с банкова карта чрез POS терминал.

5.2. Плащане по банков път

Заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от vintagedolls.bg банкова сметка. След постъпване на плащането в нашата система започва обработката на вашата поръчка. При получаване на стоката не се дължи плащане на куриера. Важно! При получено плащане по банков път задължително се издава данъчна фактура към
платеца, за което същият е длъжен да предостави идентификационни данни съгласно действащото законодателство (за физически лица и еднолични търговци – ЕГН или ЛНЧ, за юридически лица – ЕИК, за други лица – служебен номер).

5.3. Плащане през PayPall

Поддържа плащане с карти Борика, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic. При избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на paypall.com, за да финализирате транзакцията. След постъпване на плащането в нашата система започва обработката на вашата поръчка.

6. ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА и ОТЛАГАНЕ НА ЧАС

6.1. Право на отказ

Всеки потребител (физическо лице) има право да върне закупените от него една или повече стоки в рамките на 14 календарни дни от датата на получаването им, без да посочва причина за връщането. За да упражните правото си на отказ, трябва да ни информирате недвусмислено за решението си в рамките на 14-дневния период за отказ, като изпратите и-мейл на office@vintagedolls.bg или използвате стандартния формуляр за отказ от покупка. Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки, тяхното качество и безопасност и във вида, в който ги е получил, до момента на тяхното връщане при vintagedollsbg.shop.

6.2. Възстановяване на сумата

При спазването на критериите за връщане на стока, vintagedolls.bg възстановява в пълен размер сумите, получени от потребителя, включително разходите за доставка до адреса на потребителя (ако са били начислени такива и само до размера на стойността на стандартната доставка). Сумата се възстановява не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ по реда описан в точка 6.1 по-горе и съгласно чл. 52 от ЗЗП. Възстановяването на сумата се извършва чрез банков превод в полза на посочена от вас банкова сметка или чрез същото платежно средство, използвано при първоначалната транзакция. Ние можем да откажем възстановяване, докато не получим продуктите обратно или докато не представите доказателства, че сте ги изпратили към нас – което от двете събития настъпи по-рано.

6.3. Пратки повредени при транспорта

vintagedolls.bg застрахова за своя сметка изпратените пратки до размера на обявената стойност на съдържанието.
Важно! Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, като това се отбелязва със забележка в товарителницата и с попълнен на място констативен протокол в два екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Клиентът, или получателят на пратката, е длъжен да изиска копие от протокола, след което да се свърже с представител на vintagedolls.bg за завеждане на рекламацията. vintagedolls.bg се ангажира с безплатна подмяна на повредения/липсващия артикул или възстановяване на заплатената от клиента сума, само след предоставянето на протокола от страна на клиента.

6.4. Отлагане на записан час

Може да отложите часа не по- късно от 24 ч преди процедурата. При по – късно обаждане ваучерът се сита за използван. При закъснение над 15 мин ваучерът се счита за невалиден.

7. ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА

Всички стоки, предлагани в vintagedolls.bg, са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване (ако има такива).

8. СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес.

9. УСЛОВИЯ ПРИ ЗАКУПЕН ВАУЧЕР ЗА ПРОЦЕДУРИ

1. При закъснение с повече от 15 мин. за записан час, ВАУЧЕРЪТ се счита за използван.
2. Mоже да откажете час не по – късно от 24 часа преди записания час. В противен случай ваучерът се счита за използван.
3. При закупен ваучер имате право на 1 презаписване на часа .

10. УСЛОВИЯ ЗА КАРТА “ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ”

 • Издава се на редовни клиенти.
 • Една точка е равна на заплатената сума за процедура.
 • Когато натрупате 7 точки, клиентът получава 8-ма безплатна процедура по избор, като стойността й се смята средно аритметично на останалите 7.
 • За процедурата подарък – не получавате точка.
 • Ако избраната бонус процедура не може да изразходи сумата, която е натрупана, остатъкът не се прехвърля в точка, а се губи.
 • След изпълнението на една карта Лоялен клиент (7 платени процедури и 8-ма – подарък ), при 9-та платена процедура се започва нова карта.
 • Точка се слага след изпълнението на заплатената процедура, при забравена карта точката не се преиздава, а се губи.
 • Изгубена карта не се възстановява.

Точки не се издават в следните случаи:

 • За промоции с повече от 40% намаление на процедура – не се издава точка
 • При закупуването на пакетни процедури – не се издава точка
 • При безплатни ДЕМО процедури – не се издава точка