Project Description

ЛИМФЕН ДРЕНАЖ

Живот без целулит

Коя дама не мечтае да се отърве от досадния целулит веднъж завинаги?

Пресотерапията или лимфен дренаж е модерен, ефективен и безболезнен метод със силен терапевтичен ефект за лечение на целулит и мастни натрупвания по тялото. Активира пасивната част на кръвообръщението – вените и лимфните съдове, стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика на поверителност.
I Accept
Намалява целулита
Извежда токсините
Оформя тялото

Лимфният дренаж е въздействие върху меките тъкани на тялото, с цел да се постигне премахване на излишните течности и продукти от обмяната на веществата по лимфните съдове. Той позволява да се премахнат застоялите явления в тъканите, които неизбежно възникват с възрастта, с натрупването на излишни килограми и с появата на болестите.

Задържането на течности се съпътства от такива патологически състояния, като увеличение на артериалното налягане, възпаления и алергии, хормонални нарушения, например хипотериоз и предменструален синдром, грешни диети и интензивно физическо натоварване. С течение на времето това довежда до развитие на отоци, подуване на лицето и образуване на торбички под очите, излишни килограми, целулит и развитие на верикозна болест на краката.

Какво представлява процедурата?

 1. Продължителността на терапиите е средно около 45 мин. През това време пациентът е в легнало положение, но не е строго обездвижен.
 2. След стартиране на избраната програма, възглавничките на започват да се надуват с въздух в определена последователност (от долна част на краката към корема) и сила, създавайки налягане от 40-60 ммHg. Целта им е да зададат една посока и да стимулират оттичането на лимфата по съдовете – от намиращи се в по-повърхностните части на тялото съдове към регионарните лимфни възли, с цел по-бързо елиминиране от тялото.
 3. Ако лимфният дренаж се прави след криолиполиза, неговата основна задача е по-бързото премахване на разрушените липоцити по естествен път и стимулиране на кръвотока, особено в проблемните зони. В резултат получаваме по-бързо редуциране на големината на третираната зона и подобрена трофика.
 4. Задължително е процедурата да се комбинира с адекватен дневен прием на вода (препоръчително 2 литра на ден), за да се балансират изведените обеми течност от тялото.
 5. За най-добри резултати се препоръчва поредица от процедури, чиито брой да варира между 8-15, в зависимост от конкретните индивидуални нужди.
Лимфен дренаж, Vintage Dolls

За какво е подходяща процедурата?

 1. Лечение на целулит
 2. Отслабване и детоксикация
 3. Безопасна алтернатива на липосукцията
 4. Оформяне на тялото и профилиране
 5. Облекчава болка и подуване и осигурява комфорт
 6. Придава по-добра форма на краката, корема ръцете, като същевременно се подобрява и тонусът на кожата

Победи целулита и се наслаждавай на прекрасно тяло без притеснения!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване

Вашето съобщение е изпратено успешно! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро
Имаше проблем при изпращане на съобщението. Моля опитайте отново.