Project Description

ЛИМФЕН ДРЕНАЖ

Живот без целулит

Коя дама не мечтае да се отърве от досадния целулит веднъж завинаги?

Пресотерапията или лимфен дренаж е модерен, ефективен и безболезнен метод със силен терапевтичен ефект за лечение на целулит и мастни натрупвания по тялото. Активира пасивната част на кръвообръщението – вените и лимфните съдове, стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи.

Запазете своя час сега
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика на поверителност.
I Accept
Намалява целулита
Извежда токсините
Оформя тялото

Лимфният дренаж е въздействие върху меките тъкани на тялото, с цел да се постигне премахване на излишните течности и продукти от обмяната на веществата по лимфните съдове. Той позволява да се премахнат застоялите явления в тъканите, които неизбежно възникват с възрастта, с натрупването на излишни килограми и с появата на болестите.

Задържането на течности се съпътства от такива патологически състояния, като увеличение на артериалното налягане, възпаления и алергии, хормонални нарушения, например хипотериоз и предменструален синдром, грешни диети и интензивно физическо натоварване. С течение на времето това довежда до развитие на отоци, подуване на лицето и образуване на торбички под очите, излишни килограми, целулит и развитие на верикозна болест на краката.

Какво представлява процедурата?

 1. Продължителността на терапиите е средно около 45 мин. През това време пациентът е в легнало положение, но не е строго обездвижен.
 2. След стартиране на избраната програма, възглавничките на започват да се надуват с въздух в определена последователност (от долна част на краката към корема) и сила, създавайки налягане от 40-60 ммHg. Целта им е да зададат една посока и да стимулират оттичането на лимфата по съдовете – от намиращи се в по-повърхностните части на тялото съдове към регионарните лимфни възли, с цел по-бързо елиминиране от тялото.
 3. Ако лимфният дренаж се прави след криолиполиза, неговата основна задача е по-бързото премахване на разрушените липоцити по естествен път и стимулиране на кръвотока, особено в проблемните зони. В резултат получаваме по-бързо редуциране на големината на третираната зона и подобрена трофика.
 4. Задължително е процедурата да се комбинира с адекватен дневен прием на вода (препоръчително 2 литра на ден), за да се балансират изведените обеми течност от тялото.
 5. За най-добри резултати се препоръчва поредица от процедури, чиито брой да варира между 8-15, в зависимост от конкретните индивидуални нужди.
Лимфен дренаж, Vintage Dolls

За какво е подходяща процедурата?

 1. Лечение на целулит
 2. Отслабване и детоксикация
 3. Безопасна алтернатива на липосукцията
 4. Оформяне на тялото и профилиране
 5. Облекчава болка и подуване и осигурява комфорт
 6. Придава по-добра форма на краката, корема ръцете, като същевременно се подобрява и тонусът на кожата

Победи целулита и се наслаждавай на прекрасно тяло без притеснения!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване

Вашето съобщение е изпратено успешно! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро
Имаше проблем при изпращане на съобщението. Моля опитайте отново.