Project Description

Venus Legacy – Тяло

с технологията на Venus Concept

Технологията на Venus Concept – Venus Legacy е иновативно решение и неинвазивен метод за третиране на целулит, оформяне на тялото и стягане на кожата.

Използвайки 4D™ технология като нехирургичен метод за третиране на целулит и отпусната кожа, както и контуриране на тялото, процедурата е уникален пробив в естетичната медицина и избиран от стотици доволни клиенти. За по-красиво и изваяно тяло, скулптурирано неоперативно, Venus Legacy е най-доброто решение!

Една процедура се равнява на цели 11 антицелулитни масажа!

Сега е по-лесно от всякога да редуцираш целулита и да стегнеш и витализираш кожата си!

 

Запазете своя час сега
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика на поверителност.
I Accept
Стяга и оформя
Намалява целулита
Намалява обиколката

Ефектите от иновативната технология на Venus Legacy са много и повече от впечатляващи. Освен стягане на тялото и редуциране на целулита, ти можеш да се радваш и на оформяне и намаляване на обиколките – при това с трайни резултати! С Venus Concept са гарантирани безопасността и комфорта по време на процедурите.

С помощта на Venus Legacy™, организмът добива нов навик да се самоподдържа в добра форма като принципът за постигане на максимални резултати е зона с големина А4 да бъде третирана минимум 30 минути.

На нашите пациенти препоръчваме пакет от 8-10 процедури – през 7 до 10 дни. Повечето наши клиенти казват, че виждат осезаема разлика след третата процедура. Ефектът от процедурата при всеки е строго индивидуален. А веднъж постигне ли се, той може да продължи около година и половина!

Съветваме те да поддържаш тези резултати с балансиран хранителен режим – избягвай пържените и мазни храни, наблегни на сезонни плодове и зеленчуци и се движи! Към редовното движение добавяме и 2 литра вода на ден – прекрасни резултати и удовлетворение от образа в огледалото!

Venus Legacy – Тяло

Резултати след 3 процедури

Venus Legacy – Тяло

Резултати след 1 процедура

Най-важното, което трябва да знаеш за
процедурата Venus Legacy:

Venus Legacy е процедура, която връща самочувствието на всеки! Редуцира целулита, оформя тялото, видимо намалява обиколките в третираните зони, стимулира производството на колаген и еластин в кожата и я стяга.

  1. С тази процедура могат да бъдат третирани бедра, седалище, корем, паласки, брич и ръце. В зависимост от твоите конкретните нужди, може да бъде създадена индивидуална програма, чрез задаване на необходимите параметри за сила и интензивност на прилагане за всяка отделна технология.
  2. Процедурите са подходящи след бременност и постигат впечатляващ резултат в борбата с връщането на добрата форма. Апаратът постига невероятен ефект върху кожата, дори в най-трудните за стягане зони. По време на процедурите усещането е напълно безболезнено, безопасно и дори протича по приятен начин.
  3. Имаме дългогодишен опит в комбинирането на апарати, които използват радиочестота с LPG програми, изготвяме индивидуални протоколи и постигаме дълготрайни резултати с всеки клиент!
  4. Процедурата за стягане на тяло и оформяне, Venus Legacy, е подходяща за всички от 18 до 65-годишна възраст. Всяка терапия продължава от 30 до 120 минути в зависимост от зоната, която се третира.
  5. За максимална ефективност в процедурата се използват 4 технологии на Venus, които са причината резултатите да са толкова добри и дълготрайни.
Venus Legacy - Лице

Технологията

Мултиполярна радиочестота (RF) е първата технология, която прониква равномерно и концентрирано върху цялата повърхност, която се обработва. Загрява напълно безболезнено и плътно в дълбочина до 3,5 см, достатъчна да обхване подкожието, целулита и мастните натрупвания. Мастните клетки се дренират, свиват обема си, стимулира се производство на колаген и еластин, фибробластите се стягат. Създават се нови кръвоносни съдове и дермални фибробласти в третираните зони.

Пулсиращите магнитни полета (PEMF) засилват регенерирането на кожата в третираната зона и се подобрява нейния релеф, което води до редуциране на целулита. Кръвотокът в третираната зона се подобрява, а витамини, минерали и кислород достигат по-лесно до клетките.

VariPulse™ (VP) помага за регулирано импулсно всмукване и дълбоко проникване. Така обемът на мастните клетки намалява и в резултат целулита изчезва, а кожата се заглажда.

С RealTime Thermal Feedback се постига равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина до 48 градуса за постигане на оптимални резултати. Изключва се риска от прегряване и изгаряне и се осигурява безопасност и комфорт по време на процедурата.

Оформи мечтаното тяло с Venus Legacy!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване

Вашето съобщение е изпратено успешно! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро
Имаше проблем при изпращане на съобщението. Моля опитайте отново.