Екип

Даниела е основател на Vintage Dolls и всеки ден хиляди доволни клиенти осмислят работата й. Нейната мисия е всеки да намери красотата в себе си и заедно с Vintage Dolls да добави и вълшебен бляскав завършек към нея.

За нея красотата не само ни дава увереност, но носи и любов към самите нас, а от там и към всички останали. С тази харизма правим света около нас по-добър и по-красив всеки ден.

Даниела има дългогодишен опит с естетичните процедури и знае как точно да се отнесе към всеки един детайл, така че крайният резултат да е не просто съвършен, но и вдъхновяващ.

Тя знае, че на първо място са винаги клиентите и тяхната удовлетвореност, затова от нея може да очакваш както индивидуално и професионално отношение към теб, така и експертна грижа и внимание.  

СЪСТРАДАНИЕ

Преминаване отвъд границите с емпатия и грижа.

УВАЖЕНИЕ

Отнасяне към хората с изключително достойнство, оценяване на техния принос и насърчаване на култура, която позволява на всеки индивид да издигне пълния си потенциал.

ЕДИНСТВО

Използване на силата на синергията и ангажиране на хората за експоненциално представяне и резултати.

СТРАСТ

Да извървим допълнителната миля с желание, с пълно чувство за принадлежност и цел, като същевременно добавяме стойност към нашите заинтересовани страни.

ИНТЕГРИТЕТ

Правене на правилното нещо без никакви компромиси и възприемане на по-висок стандарт на поведение.

ПРЕВЪЗХОДСТВО

Непрекъснато надминаване на настоящите показатели чрез непрекъснато предизвикване на нашата способност и умения да издигнем организацията до по-големи висоти.