Project Description

Масаж на лице

за по-здрава кожа

Масажът на лице оказва многофункционално влияние върху състоянието и здравето на кожата. Той действа релаксиращо, стимулира циркулацията на кръвта, подпомага регулацията на мазните зони, подхранва и стяга кожата и намалява появата на фини бръчки.

Козметичният масаж на лицето съхранява младостта и повишава еластичността.

 

Запазете своя час сега
Повишава тонуса
Подмладява кожата
Стяга и подхранва

Макар и често пренебрегван, масажът на лице е изключително важна процедура за общото здраве на кожата на лицето и шията. Необходимо е редовно да се прави класически масаж с почистващи и подхранващи козметични продукти, с които да се постигне блясъка на кожата и да се върне нейното перфектно натурално състояние.

За свежа и сияйна кожа редовното третиране с правилните продукти и с професионален масаж е гарантирано. Това е възможност да премахнеш без усилия следите от умора и да обгрижиш кожата на лицето си с успокояващ и в същото време стягащ масаж. Твоята кожа има нужда от еластичност и тонус.

Масажът помага и за изглаждането на фините бръчки като опъва внимателно кожата на лицето и стяга околоочните и новопоявили се такива. За набавяне на необходимото количество кислород в кожата, тя има нужда от обстойна грижа и масаж за заздравяване и тонизиране. Това се постига със стимулиране на кръвообращението по време на масаж на лицето и води до важните регенеративни и метаболитни процеси. Мускулатурата се затопля, а кожата става по-мека и нежна на момента.

Какво още трябва да знаеш за масажа на лице?

  1. Препоръчителната честота е веднъж месечно, тъй като добре знаеш, че ежедневно излагаме кожата си на предизвикателствата на градските условия и замърсяване, придружени от стрес и умора. Редовният масаж за здрава и нежна кожа е сред най-добрите решения за грижа за твоето лице.
  2. От Vintage Dolls се доверяваме само на изпробвани и доказани козметични продукти, с които да третираме кожата ти по време на масажа. Всеки един от тях е внимателно подбран, така че да допринесе за оптимален ефект и още след приключване на процедурата ти да видиш промяната в огледалото.
  3. Масажът може да има продължителност около 15 минути за най-добър ефект. Това включва внимателното преминаване през основните линии на лицето – от ръба на долната челюст през носа и слепоочието, до челото. Разбира се, нежно се минава и през зоната около очите, която е най-деликатна, но се постигат най-добри и видими резултати при наличието на уморени очи с торбички или кръгове.

Подхранването на кожата и масажът на лицето ще се превърнат в твоя най-добър приятел за сияен вид и естествена красота!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване

Вашето съобщение е изпратено успешно! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро
Имаше проблем при изпращане на съобщението. Моля опитайте отново.