Project Description

3D Скинчек

Анализатор на кожата

 

Хормони, стрес, диета, генетика, менопауза, излагане на слънце и какво ли още не! Всичко това са само част от множеството фактори, които влияят на кожата ни, а по-късно и на нашата увереност, настроение и общо благосъстояние. Сложи край на това! Позволи си да се погрижиш по най-правилния начин за своята кожа като се довериш на експертната и детайлна проверка с Vintage Dolls! 

Запазете своя час сега
Подробен анализ
Обстойно изследване
3D скенер камера

Кожата е постоянно променящ се и динамичен орган, който подлагаме ежедневно на всякакви условия. За да се грижим за нейното здраве по най-добрия начин, то трябва да знаем много добре от какво има нужда. Ако искаш да получиш обстойно разбиране на състоянието на кожата на лицето и шията си, нужна ти е само една стъпка – да се довериш на нашата 3D скенер камера с висока резолюция.

Благодарение на нашите медицински терапевти, ще разбереш къде кожата се нуждае от допълнително внимание и как да приложиш правилната грижа за нея. След това ще можеш да върнеш блясъка й само с няколко процедури, правилните активни съставки и подходяща терапия.

70% от хората не знаят какъв тип е тяхната кожа, как да избират продуктите си и от какво точно имат нужда!

Ето и най-важното, което трябва да знаеш за процедурата 3D Скинчек:

  1. Процедурата се извършва от медицински терапевт, който знае всички тънкости и може правилно да анализира състоянието на кожата ти.
  2. Анализът е напълно безболезнен и бърз! Ще прегледаме лицето ти с 3D камера и скенер.
  3. След извършване на процедурата ще ти дадем ценни съвети за това как да действаш и от какво има нужда кожата ти, за да бъде здрава и блестяща.
  4. Ще ти препоръчаме и допълнителни процедури и продукти, които са подходящи за твоя тип кожа и съответните възникнали проблеми, но ти решаваш дали и кога да се възползваш от тях!
  5. Скинчек процедурата включва още и преглеждане на пигменти, нива на себум и еластичност.
  6. Препоръчва се профилактичен анализ на кожата на лицето – поне веднъж годишно.
  7. Продължителността на 3D анализа на кожата на лицето е между 30 и 40 минути.

Грижата за кожата понякога може да изисква много усилия, но не и когато знаеш точно от какво има нужда!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване

Вашето съобщение е изпратено успешно! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро
Имаше проблем при изпращане на съобщението. Моля опитайте отново.