Project Description

Ламиниране, ботокс и боядисване на естествени мигли

за изразителен поглед

Перманентното ламиниране на мигли е много ефикасно, предпочитано и трайно средство, с което се придава изразителен и дълбок поглед – без употреба на грим. С процедурата по ламиниране и боядисване на твоите естествени мигли, ще постигнеш така желания УАУ ефект.

Ламинирането е безопасна процедура, която помага за подхранването, удължаването, извиването и заздравяването на естествените мигли. Използват се специални силиконови пачове. Обработват се със специален препарат на австралийската марка ELLEEBANA.

Процедурата е напълно безвредна и не се добавят допълнителни изкуствени мигли, а се работи само с твоите, които се подчертават и извайват.

Запазете своя час сега
Удължава миглите
Извива косъмчетата
Боядисва и подчертава

За ламинирането се използват специални еднократни ролки, които са дълги няколко сантиметра и с дебелина в зависимост от твоето желание и търсен ефект. Миглите се обработват със специален препарат – безвреден за очите гел, който ги фиксира в желаната форма. След няколко минути той се отмива и се поставя фиксатор, а накрая се махат ролките. След края на процедурата миглите нямат нужда от допълнителна поддръжка.

Най-важното, което трябва да знаеш за
процедурата:

  1. Ефектът от ламинирането може да трае от 1 до 3 месеца, а това зависи от смяната и растежа на естествените мигли. Това не е сложна процедура, която крие опасности или с която трябва да си внимателна. Тя няма да увреди твоите мигли и да повлияе на растежа им по какъвто и да е начин. Само ще подчертае вече естествената ти красота.
  2. Тайната на този вид разкрасяване се крие в безвредните професионални препарати, които използваме за естествено извиване на миглите. Те са с уникален удължаващ ефект и не дразнят очите.
  3. Продължителността на процедурата е около 45 минути и зависи дали след ламинирането искаш да добавим и боядисване. То се прави перманентно на вече извитите мигли с напълно безвредна къна в графитено черен цвят или по-светъл по избор. По този начин отпада необходимостта от използване на спирала за мигли, защото и без нея те ще бъдат с наситен цвят и естествен блясък.
  4. Ламинирането на мигли не е подходящо за дами с прекалено къси мигли. То е по-скоро насочено към такива със средно дълги мигли, прави, светли, увредени или дори дълги, които просто искаш да направиш по-извити.

Какво следва след процедурата?

  1. За да се грижиш за ефекта от процедурата не е нужно да правиш много. При ламинирането липсват ограниченията, които има поставянето косъм по косъм. След ламиниране можеш спокойно да поставяш спирала, ако искаш, можеш да ги мокриш, да ги пипаш и почистваш спокойно.
  2. Съветваме те обаче първите 24 часа след процедурата да не мокриш миглите и два дни след това да избягваш сауна и парна баня. Така ще си сигурна, че ще имаш за по-дълго време секси и красиви мигли.

Заложи на най-секси елемента от визията си – погледът!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване

Вашето съобщение е изпратено успешно! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро
Имаше проблем при изпращане на съобщението. Моля опитайте отново.