Project Description

Радиочестотен лифтинг

с Morpheus8

Радиочестотен лифтинг с апарата Morpheus8 е иновативна процедура за подмладяване на кожата на лицето.

Тя е апаратна процедура, която работи с мини игли, които проникват в кожата в дълбочина и посредством енергийни импулси причиняват микро увреждания на подкожния слой на кожата. Това води до незабавно активиране на процес по регенериране на кожата.

Резултатът е напълно нова, по-млада, здрава, стегната и красива кожа.

Регенериране на кожата
Ремоделира и контурира лицето
Подмладяване на кожата

Иглите на апарата Morpheus8 проникват на повече от 5 мм дълбочина в дермата. По този начин се третира и ремоделира подкожието, както и мастната тъкан (SARD). Morpheus8 представлява фракционирана радиочестота, която ремоделира и контурира лицето. Той е подходящ както за лице така и за тяло, като по тялото може да се третират успешно целулит и стрии.

Различното при Morpheus8, в сравнение с останалите фракционирани радиочестоти апарати на пазара, е изключително тънките конусовидни игли (подобно на иглите за акупунктура) и мрежата от електроди, с които работи уредът. Иглите проникват от 2 мм до 5 мм в подкомието, като ридочестната енергия работи в дълбочина. По този начин повърхността на кожата остава напълно здрава. Процедурата с Morpheus8 няма никакъв възстановителен период. Нужни са 3 процедури в рамките на 3 месеца за най-добри резултати. След това процедурата може да се повтори след около година.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА MORPHEUS8

1. Какво е MORPHEUS8?
Morpheus8 е фракционирана радиочестотна процедура, чрез която се стимулира производството на колаген в дълбоките слоеве на кожата. Процесът на синтез на нови колагенови влакна е естествен за организма и има подмладяващ ефект.

2. Кои зони могат да бъдат третирани?
С Morpheus8 може да бъде третирано цялото лице. Най-желаните зони са долната челюст, шията и деколтето. Частите на лицето и тялото, по които има бръчки, неравен тен или белези от акне също биха могли да се третират успешно. Целулитът е проблем, който процедурата решава.

3. Колко процедури са необходими?
В зависимост от проблема, който се третира и параметрите, които се използват, ще са необходими между 1 и 3 процедури веднъж месечно за най-добри резултати.

4. Колко бързо ще видя резултата oт Morpheus8?
Първите резултати могат да се видят няколко дни след процедурата, като най-добре ще започнат да се разгръщат след около 3 седмици. Резултатът е дълготраен и ще бъде осезаем до 3 месеца след една процедура.

5. Всеки ли е подходящ за процедурата?
Предимството на технологията Morpheus8 е, че тя е подходяща за всеки фототип кожа, дори за хора с много тъмен цвят на кожата.

6. Какви са ползите от фракционираната радиочестота?
Фракционираната радиочестотна енергия е научно доказан метод за редуциране на бръчки и възстановяване на колагена в кожата по естествен за организма път, без да се вкарват в кожата вещества отвън. Тя е мини инвазивна процедура, която използва матрица от микроигли, за да възстанови дълбоките слоеве на кожата с минимална болка и възстановителен период.

7. Може ли да се използва в комбинация с други процедури?
Да. Morpheus8 може да се ползва в една и съща сесия с други процедури или няколко дни след това.

8. Кога след процедурата Morpheus8 мога да си сложа грим?
Тъй като възстановителният период е много кратък, грим може да се постави ден-два след процедурата. Пациентите могат да забележат микро лезии няколко дни след процедурата или леко зачервяване в третираната зона до седмица след нея.

9. Как трябва да се грижа за кожата си след процедурата Morpheus8?
Хубаво е пациентът да овлажнява кожата в третираната зона и да не я излага на слънце. Препоръчително е да се ползва добра слънцезащита с висок фактор всеки ден. Освен това слънцезащитните кремове предпазват кожата от рак, както и намаляват бръчките. Те служат и като превенция срещу процеса на стареене.