Project Description

Cooltech

(локално премахване на мазнини)

Искаш да изглеждаш зашеметяващо? Да се сбогуваш с натрупаните мазнини? Да влезеш в желаната форма? Благодарение на апаратът CoolTech всичко това е възможно, при това без никакви усилия! Видими резултати до 3 седмици след първата процедура – обработената зона намалява с до 5,3 см! А след 3 процедури можеш да достигнеш до 70% унищожение на мастните клетки. Трайно отстраняване на мастни клетки без увреждане на кожата, напълно безболезнено и ефективно. Най-доброто решение за твоето тяло.

Искаш да изглеждаш зашеметяващо? Да се сбогуваш с натрупаните мазнини? Да влезеш в желаната форма? Благодарение на Криолиполиза с CoolTech всичко това е възможно, при това без никакви усилия! Видими резултати до 3 седмици след първата процедура – обработената зона намалява с до 5,3 см! А след 3 процедури можеш да достигнеш до 70% унищожение на мастните клетки. Трайно отстраняване на мастни клетки без увреждане на кожата, напълно безболезнено и ефективно. Най-доброто решение за твоето тяло.

Не влияе на кожата
Скулптурира тялото
Отстранява мастни клетки

Криолиполизата е метод за трайно премахване на мастни клетки чрез замразяване на -8 градуса – без да уврежда кожата, мускулите и други органи или тъкани. Това е метод, който намалява подкожните мастни клетки в зони, в които е трудно това да бъде постигнато.

CoolTech криолиполизата е сред най-модерните и предпочитани технологии за неоперативно отстраняване на мазнини.

Това е алтернатива на липосукцията, която безболезнено ни помага да постигнем впечатляващи резултати още след първата процедура. Апаратът CoolTech позволява изстудяване на третирания участък на -8 градуса за по-малко от 1 минута! Замразените мастни клетки се изхвърлят от организма чрез лимфата и черния дроб. Веднъж премахнати, мастните клетки никога не се възобновяват.

Започни с безплатна консултация от професионалист!

С VintageDolls ще получиш преглед на избраната от теб зона, както и измерване със специален уред, който показва съотношението на различните тъкани в организма и ни дава повече информация за тялото ти. Заедно ще определим необходимите процедури и преди първата внимателно ще очертаем желаната зона, за да бъдем прецизни при терапията.

Резултати след 6 процедури

Резултати след 3 процедури

Най-важното, което трябва да знаеш за
процедурата Криолиполиза

  1. Повторно третиране на избраната зона се прави 1 месец след първата. На една и съща зона могат да се правят най-много 3 процедури за година, а за 1 ден можеш да се подложиш на криолиполиза на не повече от 3 зони.
  2. Резултатите започват да се появяват след около 15 дни, а за пълното им разгръщане са необходими между 6 и 8 седмици. Третираната зона намалява с до 5,3 см (±) за около 2 месеца след процедурата.
  3. Вакуумът на CoolTech® изтегля само излишните мазнини и същевременно защитава останалата част от влакната на тъканите и запазва колагена.
  4. За максимален ефект, процедурата е с продължителност 70 минути.
  5. Зоните, подходящи за третиране, са: корем, седалище, гръб, подмишници, бричове, бедра, ръце, колена.

Етапи от процедурата

  1. Изчерпателна консултация за твоето тяло.
  2. Изчисляване на плътността на мастните натрупвания на избраната зона.
  3. Параметрите се въвеждат в апарата, а зоната се почиства, поставя се контактен гел и мембрана.
  4. Процедурата започва напълно безболезнено. Усеща се засмукване в началото, леко изтръпване на зоната, която след това замръзва и криолиполизата преминава неусетно.
  5. След края защитната мембрана се отстранява, зоната се почиства и внимателно масажира, за да се отпусне тъканта.

Чувствай се отново перфектно в тялото си с помощта на Криолиполиза!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване

Вашето съобщение е изпратено успешно! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро
Имаше проблем при изпращане на съобщението. Моля опитайте отново.