Project Description

Cooltech

(локално премахване на мазнини)

Искаш да изглеждаш зашеметяващо? Да се сбогуваш с натрупаните мазнини? Да влезеш в желаната форма? Благодарение на апаратът CoolTech всичко това е възможно, при това без никакви усилия! Видими резултати до 3 седмици след първата процедура – обработената зона намалява с до 5,3 см! А след 3 процедури можеш да достигнеш до 70% унищожение на мастните клетки. Трайно отстраняване на мастни клетки без увреждане на кожата, напълно безболезнено и ефективно. Най-доброто решение за твоето тяло.

Запазете своя час сега
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика на поверителност.
I Accept
Не влияе на кожата
Скулптурира тялото
Отстранява мастни клетки

Криолиполизата е метод за трайно премахване на мастни клетки чрез замразяване на -8 градуса – без да уврежда кожата, мускулите и други органи или тъкани. Това е метод, който намалява подкожните мастни клетки в зони, в които е трудно това да бъде постигнато.

CoolTech криолиполизата е сред най-модерните и предпочитани технологии за неоперативно отстраняване на мазнини.

Това е алтернатива на липосукцията, която безболезнено ни помага да постигнем впечатляващи резултати още след първата процедура. Апаратът CoolTech позволява изстудяване на третирания участък на -8 градуса за по-малко от 1 минута! Замразените мастни клетки се изхвърлят от организма чрез лимфата и черния дроб. Веднъж премахнати, мастните клетки никога не се възобновяват.

Започни с безплатна консултация от професионалист!

С VintageDolls ще получиш преглед на избраната от теб зона, както и измерване със специален уред, който показва съотношението на различните тъкани в организма и ни дава повече информация за тялото ти. Заедно ще определим необходимите процедури и преди първата внимателно ще очертаем желаната зона, за да бъдем прецизни при терапията.

Cooltech (локално премахване на мазнини), Vintage Dolls, естетичен център, винтич долс
Cooltech (локално премахване на мазнини), Vintage Dolls, естетичен център, винтич долс

Резултати след 6 процедури

Cooltech (локално премахване на мазнини), Vintage Dolls, естетичен център, винтич долс

Резултати след 3 процедури

Най-важното, което трябва да знаеш за
процедурата Криолиполиза

  1. Повторно третиране на избраната зона се прави 1 месец след първата. На една и съща зона могат да се правят най-много 3 процедури за година, а за 1 ден можеш да се подложиш на криолиполиза на не повече от 3 зони.
  2. Резултатите започват да се появяват след около 15 дни, а за пълното им разгръщане са необходими между 6 и 8 седмици. Третираната зона намалява с до 5,3 см (±) за около 2 месеца след процедурата.
  3. Вакуумът на CoolTech® изтегля само излишните мазнини и същевременно защитава останалата част от влакната на тъканите и запазва колагена.
  4. За максимален ефект, процедурата е с продължителност 70 минути.
  5. Зоните, подходящи за третиране, са: корем, седалище, гръб, подмишници, бричове, бедра, ръце, колена.

Етапи от процедурата

  1. Изчерпателна консултация за твоето тяло.
  2. Изчисляване на плътността на мастните натрупвания на избраната зона.
  3. Параметрите се въвеждат в апарата, а зоната се почиства, поставя се контактен гел и мембрана.
  4. Процедурата започва напълно безболезнено. Усеща се засмукване в началото, леко изтръпване на зоната, която след това замръзва и криолиполизата преминава неусетно.
  5. След края защитната мембрана се отстранява, зоната се почиства и внимателно масажира, за да се отпусне тъканта.

Чувствай се отново перфектно в тялото си с помощта на Криолиполиза!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване

Вашето съобщение е изпратено успешно! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро
Имаше проблем при изпращане на съобщението. Моля опитайте отново.