Project Description

Оформяне и боядисване на вежди

с Brow Xenna

Ако и ти мечтаеш за изразителни вежди, които да подчертаят естествената ти красота, Vintage Dolls е правилното място за теб. С най-новата технология за оформяне и боядисване на вежди Brow Xenna – ефектът е поразителен. Можеш да постигнеш така желания резултат – перфектно оформени вежди, плътни и изразителни, с които да подчертаеш излъчването си по-добре от всякога! Гарантираме ти дълготраен резултат и качествено изпълнение само за минути!

Корекцията на вежди достига своя разцвет с най-новата технология Brow Xenna.

Оформяне и боядисване
Дълготраен ефект
Естествен вид

Какво представлява оформянето и боядисването на вежди с Brow Хenna?

Използваме къна с натурален произход, с която се достига търсения резултат – подчертани и плътни вежди. Къната помага за увеличаване на растежа на косъмчетата с до 60% и наподобява ефекта на перманентен грим, тъй като не боядисва само веждите, но и кожата под тях. Без излишни червени и жълти оттенъци, къната може да се пригоди към всеки тон на кожата и да изглежда естествено.

  1. Преди боядисване обаче нашите козметици ще се погрижат и за перфектната форма на твоите вежди. Те имат опит в геометричното и структурно оформяне на веждите и за тях е важен всеки милиметър.
  2. Много важно е да споделиш как точно искаш да изглеждат веждите ти, за да може с козметика да постигнете точно този резултат, който си очаквала.
  3. Използваме различни методи за оформяне на вежди, сред които и прецизния конец за корекция. Гарантираме ти симетрична и правилна форма с красива извивка.
  4. Процедурата е подходяща не само за хора с по-редки вежди, но и за всеки, който иска да удебели и подчертае своите вежди.
  5. Имай предвид, че къната може да се задържи за малко повече време на хора с по-тъмна кожа, както и на тези с по-суха кожа, тъй като мазната е предпоставка за по-бързо отминаване на ефекта. В най-добрия случай той може да те радва между 2 седмици и 1 месец като през цялото време играе важна роля за красивото ти излъчване.

Веждите, за които винаги си мечтала!

Купи онлайн

Запази своя час

Направи запитване